mandag, december 18, 2006

Hvorfor Langelandsfremtid.dk?
af Jan Steendorph Petersen, Klavsebølle


Har Langeland en fremtid som selvstændig kommune? Hvordan skal Langeland se ud i fremtiden? Hvad har vi råd til og hvad skal der være råd til? Kan får vi gang i udviklingen og flere til at flytte til øen? Hvor mange skoler skal der være på Øen? Og hvad med fremtidens madordning for de ældre? Osv. Osv. Spørgsmål er der nok af.

Der er ingen tvivl om, at der er mange forskellige svar på spørgsmålene. Så alle, der vil, skal kunne komme med forslag til løsninger på de opgaver, som ligger forude. Derfor syntes jeg, det var på sin plads at lave en debatside for alle, som vil være med til at præge fremtiden for vores Ø.

Jeg ved godt det ikke er alle på Langeland, der bruger Internettet, så meget som jeg. Men det er jo heller ikke alle, der holder den lokale avis. Og en ting er sikkert, på nettet er der god plads, og så kan debatten foregå 24 timer i døgnet.

Jeg vil derfor opfordre alle til at sende indlæg til siden og kommenter de indlæg der er på den. For alle har ret til at sige, hvad de mener om Langelands Fremtid.

Webmaster og debatredaktør
Jan Steendorph Petersen, Klavsebølle

Ingen kommentarer: